Tapahtumat

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN

Meiltä löydät persoonallisia tapahtumatiloja, jossa tunnelma on kohdallaan, olipa kyseessä arki tai juhla.  Olipa sinulla tulossa iso tapahtuma tai tärkeä kokous, meiltä löydät tilaisuuteesi sopivat tilat ja  hoidamme onnistuneet järjestelyt puolestasi.

Haluamme tehdä tilaisuuden järjestämisen sinulle mahdollisimman helpoksi.
Kun tiedät tilaisuuden keston ja tarvittavat tarjoilut, on vaivatonta tehdä varaus kauttamme.  Ravintoloistamme löytyvät mm. langaton internetyhteys, videoprojektori ja valkokangas, fläppitaulu sekä isoimmista
tiloista myös äänentoistolaitteisto.

Myyntipalvelumme auttaa mielellään sopivan tilan ja tarjoilujen valinnassa. Kauttamme saat myös kokoustarjoilut. Tutustu persoonallisiin tiloihimme täältä.

Kokouspaketteihin sisältyy:

Ryhmän koon mukainen tila
Perustekniikka: fläppitaulu, TV, piuhat,  Wi-fi, äänentoisto tarvittaessa
Kahvi/tee
Valinnaiset ravintolapalvelut


JUHLAT

Järjestä juhlat mystisessä merirosvolaivassa tai koe elämyksellinen ilta cocktail -koulun saloissa. Tiesithän, että tilamme on täynnä upeita mahdollisuuksia tapahtumien järjestäjälle?
Tarjoamme unohtumattomat puitteet ja ammattilaisten avun, haetpa sitten tunnelmallista tai rentoa hauskanpitoa.

Kun kaipaat uusia ideoita tilaisuutenne toteutukseen tai innostavan iltaohjelman luomiseen, tarjoamme parhaiksi koetut ohjelma-ratkaisut tilaisuuteesi sopivaksi. Meillä on vuosien kokemus isojen tapahtumien järjestämisestä, ota rohkeasti yhteyttä ja luodaan yhdessä ikimuistoinen ilta.

COCKTAIL-KOULU

Suomen parhaimpiin kuuluvat cocktail-baarimestarimme vetävät mielenkiintoisissa teemaravintoloissamme esim gin- ja rommikoulutuksia, jotka toteutetaan yksityistilaisuuksina. Vieraasi pääsevät itse tekemään trendikkäimpiä cocktaileja, baarimestareidemme opastamina ja sen jälkeen nauttimaan aikaansaannoksistaan! Tämä on yksi suosituimmista tuotteistamme esim. yritysten tapahtumissa.

MYYNTIPALVELU
Email: info@heathermill.fi

Lähetä tarjouspyyntö kotisivuillamme. Vastaamme arkipäivisin tarjouspyyntöihin viimeistään vuorokauden kuluessa. Hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.